چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۴

رئیس کل دادگاه های عمومی انقلاب کرمانشاه؛

با اجرای قانون احکام جایگزین حبس از کتابخانه‌های عمومی حمایت می‌کنیم

کرمانشاه

محمدی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، با منوچهر فتاحی، رئیس کل دادگاه های عمومی انقلاب کرمانشاه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه؛ پریسا محمدی؛ مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، با همراهی کورش باباجانی، معاون توسعه کتابخانه های عمومی استان؛ بیژن راستی فر، رئیس اداره همکاری‌های اداره کل؛ جلال عزیزی سرپرست اداره کتابخانه های عمومی شهرستان کرمانشاه، با منوچهر فتاحی، رئیس کل دادگاه های عمومی انقلاب کرمانشاه، با هدف ایجاد همکاری های دوجانبه روز سه شنبه ۵ خرداد ماه سال جاری دیدار و گفتگو کردند.
رئیس کل دادگاه های عمومی انقلاب کرمانشاه در این دیدار گفت: با اجرای قانون احکام جایگزین حبس از کتابخانه های عمومی حمایت می‌کنیم و تفاهم نامه همکاری، در خصوص مجازات های جایگزین حبس را به تمام قضات ابلاغ می کنیم، و برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی تمام تلاش خود را در حوزه قضایی به کار می بریم.
منوچهر فتاحی در ادامه خاطرنشان کرد: بدون مطالعه هیچ تغییری برای اعتلای انسان شکل نمی گیرد و راه پیشرفت، رشد و توسعه فقط از کتاب خواندن می گذرد.
وی افزود: امروزه زمینه مطالعه برای تمام اقشار جامعه مهیا است و کتابخانه های عمومی این فرصت را ایجاد کرده است اما متأسفانه برخی از مردم نسبت به مطالعه کم لطف هستند و انتظار می‌رود خانواده ها در این زمینه بیشتر برای سوق دادن فرزندان خود به فرهنگ مطالعه عمومی دقت کنند.
محمدی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه نیز در این دیدار ضمن تبریک فرا رسیدن عید قربان از زحمات دستگاه قضا برای ایجاد عدل و عدالت در جامعه قدردانی کرد و گفت: ماده ۷۹ آئین نامه اجرایی قانون مجازات های اسلامی احکام جایگزین حبس، باید به رفع مشکلات کتابخانه های عمومی کمک کند.
وی بیان داشت: امروزه کتابخانه های عمومی در تمام زمینه ها نیازمند همکاری دستگاه ها و ادارات هستند زیرا به تنهایی نمی‌توان برای ترویج و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه موانع و مشکلات را برطرف کرد.
محمدی در تشریح وضعیت کتابخانه های عمومی استان گفت: در استان کرمانشاه تعداد ۸۵ باب کتابخانه عمومی فعال برای خدمت به مردم داریم و در این کتابخانه ها تعداد ۱ میلیون ۲۵۰ هزار نسخه کتاب وجود دارد، همچنین تعداد ۲۳ باب کتابخانه مشارکتی با ادارات و سازمان ها داریم که برای جامعه هدف خود سازمان خدمت رسانی دارند، و ما بخشی از منابع آنها را تامین می کنیم.